bedrijfsadviseur

De mensen bij Partner in Bedrijfsvoering

Kees-Jan Bil

portretIs een bedrijfsadviseur met veel ervaring in het bedrijfsleven. Vanuit een technisch/commerciële opleiding heeft hij via verkoop en verkoopleiding diverse directiefuncties, waaronder eveneens als zelfstandige, vervuld. Tevens bedrijven na overname geïntegreerd en hij studeerde in de avonduren naast het werk af aan de Erasmus universiteit in Rotterdam als doctorandus in bedrijfskunde.

Niet alleen uit de theorie tijdens opleidingen maar vooral vanuit de praktijk heeft hij dus regelmatig de problemen en kansen van bedrijven leren kennen. Hij gaat graag als projectmanager voor u aan de slag om de gewenste resultaten te bereiken. Maar niet voordat hij, samen met de opdrachtgever, de situatie voor uw bedrijf of instelling grondig onderzoekt en analyseert.

Kees-Jan beschouwt het als een uitdaging om samen met u voor uw organisatie de kansen in huidige en nieuwe markten te verkennen en concrete oplossingen te vinden. Als invalshoek bij het opzetten van activiteiten kiest hij voor benadering van de hele keten. Vanuit een goede basis, inzicht in de huidige situatie van uw bedrijf of instelling, verdere kansen voor een prettigere, efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering realiseren.

Neem direct contact met mij op!